Communities of Progress

 Communities of Progress (CofP) organiseert kennisontwikkeling op het grensvlak van woonbeleid, stadsontwikkeling en architectuur. Wij bouwen (online) netwerken, creëren leertrajecten en organiseren evenementen waarvan onze deelnemers wijzer worden. Soms doen we dit op eigen initiatief, vaker in opdracht. Lees meer>>
Wij zien het organiseren van kennisuitwisseling als vakmanschap waarbij inhoud, vorm en uitvoering naadloos in elkaar grijpen. Wij bouwen (online) kennisnetwerken, creëren leertrajecten en organiseren interactieve evenementen waarvan onze deelnemers wijzer worden. Hierbij  werken we intensief samen met onze opdrachtgevers. Lees meer>>
Recente projecten zijn het International Social Housing Festival (ISHF), de online kenniscommunity ‘^HousingFutures‘, TU Delft masterstudio ‘Living with water‘ en ontwerpend onderzoeksproject ‘Amsterdam Arrivals‘. Lees meer>>
Wij werken onder andere voor Gemeente Amsterdam, Housing Europe, Aedes (de branchevereniging van Nederlandse woningcorporaties), BNA (de branchevereniging van Nederlandse architectenbureaus) en TU Delft. Lees meer>>

 

;

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: